Klanten

Sectoren

Buro Honing heeft zich creatief ontwikkeld binnen een groot aantal sectoren.
Onderstaande sectoren zijn hier een voorbeeld van:

Vastgoed

Om een nieuwe woonwijk of gebouw op de kaart te zetten is de juiste marketingmix nodig en een look & feel die de doelgroep aantrekt. Buro Honing verzorgt het hele proces van naamgeving tot gebiedspromotie. Van branding tot out of the box promotiemiddelen.
Dit doen wij onder andere voor klanten zoals Trebbe en Borghese.

Food & Beverage

Als het over eten en drinken gaat is de juiste smaak natuurlijk enorm belangrijk. En dit gaat verder dan alleen het product op zich. Buro Honing is verantwoordelijk voor veel smaakvolle creaties. Van logo tot productlancering. Zo bedacht Buro Honing concepten en verzorgde de uitvoering voor merkactivaties voor onder andere Deliveroo en Liefmans.

Retail

Een product verkopen, daar is natuurlijk veel meer voor nodig dan enkel een goede prijs vragen. Binnen het retaillandschap volgen de trends elkaar in rap tempo op. Dit vraagt om flexibiliteit en voldoende onderscheidend vermogen. Buro Honing bedenkt aantrekkelijke campagnes en productpromoties voor bijvoorbeeld Hubo en van Dalen.

B2B

Voor de business to business-markt is de juiste content key. Buro Honing schakelt snel naar de juiste taal en vormtaal voor jouw klanten en zorgt dat de kern van de boodschap blijft hangen. Hierbij zorgt interactie voor beleving. Buro Honing heeft succesvolle corporate identities en campagnes verzorgd voor onder meer ConQuaestor en BVNG.