Diensten

Wij versterken jouw merk

Strategie

Elke creatie begint met het duidelijk hebben van de strategie. Buro Honing helpt met het duidelijk formuleren van de merkstrategie en/of de activatiestrategie vóór aanvang van een creatief concept.

Concept

Buro Honing bedenkt concepten die ervoor zorgen dat er echt iets in gang wordt gezet. Wij maken jouw klanten en medewerkers enthousiast over jouw merk. Van merkpositionering, promotie tot activatiecampagne.

Design

Wij zorgen voor passende vormgeving die versterkt wat jij wilt vertellen en uitstralen. Van het ontwerpen van een brand identity tot een campagne. Van een beursstand tot aan een aftermovie.

Productie

Geen vraagstuk is te gek. Buro Honing regelt het. Van event tot signing. Dit doen we met een groot netwerk aan leveranciers en specialisten met wie wij snel schakelen. Wij weten waar de honing het beste is.

À la carte

Sectoren

Buro Honing is creatief actief binnen een groot aantal sectoren. Wij kunnen u onder meer op deze terreinen verder helpen.

Vastgoed

Om een nieuwe woonwijk of gebouw op de kaart te zetten is de juiste marketingmix nodig en een look & feel die de doelgroep aantrekt. Buro Honing verzorgt het hele proces van naamgeving tot gebiedspromotie. Van branding tot out of the box promotiemiddelen.
Dit doen wij onder andere voor klanten zoals Trebbe en Borghese.

Food & Beverage

Als het over eten en drinken gaat is de juiste smaak natuurlijk enorm belangrijk. En dit gaat verder dan alleen het product op zich. Buro Honing is verantwoordelijk voor veel smaakvolle creaties. Van logo tot productlancering. Zo bedacht Buro Honing concepten en verzorgde de uitvoering voor merkactivaties voor onder andere Deliveroo en Liefmans.

Retail

Een product verkopen, daar is natuurlijk veel meer voor nodig dan enkel een goede prijs vragen. Binnen het retaillandschap volgen de trends elkaar in rap tempo op. Dit vraagt om flexibiliteit en voldoende onderscheidend vermogen. Buro Honing bedenkt aantrekkelijke campagnes en productpromoties voor bijvoorbeeld Hubo en van Dalen.

B2B

Voor de business to business-markt is de juiste content key. Buro Honing schakelt snel naar de juiste taal en vormtaal voor jouw klanten en zorgt dat de kern van de boodschap blijft hangen. Hierbij zorgt interactie voor beleving. Buro Honing heeft succesvolle corporate identities en campagnes verzorgd voor onder meer ConQuaestor en BVNG.

LEAP24

Kickstart voor LEAP24 snellaadstations

Bekijk case

VROUWENRECHTSWINKEL AMSTERDAM

Identiteit en website voor rechtswinkel voor vrouwen

Bekijk case

SHARE PEOPLE

Campagne voor hét vangnet bij arbeidsongeschiktheid

Bekijk case